Monday, May 9, 2011

++bestday boy++

loc:opis
time:4.10pm
mud:sakit perut (rase sebu je ni)

aritu aku de wat n3 pasal bufday somi aku kn.. nk uat suprse. kikikihh kasi gelak ckit ala2 ciput cedut gtu...pada tarikh yg di nantikan 29/4 encik somi pulng ke rumah..time tu agak lewat gak la da kat kul 11mlm lebih ckit cengitu kan..tunggu kepulangan encik somi dengan penuh sabar ngn cfa. huh letih gak la wat preparation (betul ke eje tu)...sblm tu siangnye aku ngn cfa kua g JJusco Cheras g baskin robin..beli kek esklim.. da lame da teringn nk beli kek baskin tu.. yupp mahal xmhal la..tp untuk org tersayang xsalahkn.. hih aku pun dapat gak lahapnye kan... pahtu g soping2 baju ckit n mknan ckit tuk cfa... zass blk umh kemas2 umah,siapkan2 diri ngn cfa..konon2 blk awal somi tu kasi wangi2 tantik2 kami berdua tp hampeh blk mlm hih xkesh la kan...tetap menunggu gtu....

start...

slblm somi ku smpi umah aku msg tnye katne.. die jwb kat trfic light da ni.. fuhh bedebar2 gak tp buget trfic light kat desa tasik..upenye TL kat dpn kem dah...(mse tu xde gtau TL ne kan)..aku n cfa kat umh biase buget lame lg.. huhuhuh pahtu elok je dok baring....DING>>DONG>>>> chopp somiku da sampi ke? huarghh kelam kabut terus tutup tibi sama lampu.. habis gelap gulita umah aku... cfa lak belari ekut aku g dapur.. smbil mulut berkata.." kejup..kejuppp" somiku lak asyik DING>>DONG>>DING>>DONGGG je kat lua..cfa lak ckp kat papa die "jap..japp" haha kt dapur terus amik kek dlm petis ais n pasang lilin...smpi pintu bukak lock terus somiku bukak pintu..aku lak nyanyi "slamat hari jadi..selamat hari...."tup lilin terpadam..."hah terus gelak2 kami bertiga xdan somiku nk tiup lilin.. hah terus on lampu blk.. pe lg cfa yg xcited gile terus pngil papa die suh duk kat kuci nk potong kek.. haaha so sweet ank mama ni.. pndai kn die pun suprise skli.. hahhaah.. tu jerk la.. suprse yg jd ala..ala xjadi gtu.. pepun happy sgt.. cume afwan je xde.. die kt s.alm... hihi





sedang menulis.. tgh tunggu papa die xblk2 lg time ni



mama n cfa.. hahahhaa



tada....nyummy2 kan.. ni lah kek yg aku adiahkan tuk somiku.. choclate mint with devil choc cake.. hambek ko... sejuk ke perut rasenye...



sesi idupkan lilin semula.. td nk tiup xdan sbb lilin terpadam.. hih"haaaafuhhhhhh"



time ni cfa kiss papa die... amboi2.. mama gak yg tukng hamek gmbr kan..xpe2



potong n ngup.. maaf xde gmbr suap menyuap la.. sbb d alewat sgt so kami tdo lorh.. hihi



layan je la kek ni...***abaikn mej yg berseph itu***ini gmbr esoknye..pepagi melantak esklim.. ko


*
*
*
*
*
*
*
*
*
v
v
v
v
v
v

ini la prezen untuk somiku sayang.. hope syg suke.. cjopp gmbr tersebut aku xamik lg.. telupe nti aku tempekan. yerkk


5 comments:

mummyar said...

hehhe...kelaka lak...kelam kabut jadinya ye....tapi ok ar...yg penting sume hepi kan....ala2 suprise kelam kabut gitu...hikhik....tapi yg kelam kabut tuh yg jadi kenangan nnt....
cantik nya kek....heart shape lagi....pink kare lak tuh...hmmm sedapnya kek ice cream tuh....yummmy

Mama'cfa said...

MUMMYA: EKUTKN XMO PINK KALER KEK TU.. XDE PILIHAN KN YG DAH RDYMDE TINGL TU JE.. TP FLAVOR JE LAIN...

MUMMYAR said...

hi dear...yg aritu nyer comment xleh publish ek...mmg giler blogger ni kekadang...
walau apa pun...kek ituw sgt chantek...huhu...i like lah...love shape...hhehe.ice cream lagi...nyum..nyum..
hehhe...kira ok ar...kejutan yg ala menjadi gak walau pun kelam kabut ckit kan...hehhe yg penting kejutan camtu ar yg buat uols ingt smpai bila2....

nureen said...

hepi belated besday to papa c'fa..

*tgk cake tu teringin plak hehehe

MAPPIAU said...

aloh aloh shooo suwittt walaupun simple nice!!

TERIMA KASIH

tq pada mereke yg sudi bace belog FRSS ini.. maaf sekiranya ade ketelanjuran or segala artikel yg xberapa menarik..apepun ini adalah tulisan hati saye.. jadi tiada kene mngena dgn mana2 pihak..harap maklum..pada yg meluat or boring bolih lah klik butang (x) di ats..terima kasih yg sudi beri pendapat n mengcomment segala entry disini..thanks again*_*

New Year Giveaway Part 2 by KedaiGambarKami