Thursday, May 26, 2011

+++korang SILA KLIK++

subhanaallah..manusia mcm ini pun ade ke.. aku xberani nk komen la manusia ke syaitan die ni.. kpd rakan blogger yg lain.. aku xpasti la samada korang pernah bace blog wordpress ni...sila KLIK.. utk lebih lanjut...maha suci allah sekian alam.. jauhilah n hindari la diri ini dari terjebak seperti dia..

MAKCIK ISLAM YG JAHIL LA KO NI.. LAKNAT TUL LA...
makcikhajjahsittalwuzara2u.wordpress.com

NOTAPAKAKIKUBUNYIKKECEK2::Dengan Nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang.Ya Allah demi kebesaranMu dan KekuasaanMu Kau hentikanlah semua ini dengan apa cara sekalipun kerana hambamu tidak mampu utk membaca segala hinaan dan celaan keatas Mu dan Nabi Muhammad SAW.Saudara seugama mari sama-sama kita memohon kepada Allah SWT kerana Allah Maha Mendengar lagi Maha Mengetahui.Amin

1 comment:

MAPPIAU said...

tu la tuh, memang dah sesat jauh die tuh. Blog die tak sempat nak jengah, tapi twitter die huishhhh takut kite bace tau.

TERIMA KASIH

tq pada mereke yg sudi bace belog FRSS ini.. maaf sekiranya ade ketelanjuran or segala artikel yg xberapa menarik..apepun ini adalah tulisan hati saye.. jadi tiada kene mngena dgn mana2 pihak..harap maklum..pada yg meluat or boring bolih lah klik butang (x) di ats..terima kasih yg sudi beri pendapat n mengcomment segala entry disini..thanks again*_*

New Year Giveaway Part 2 by KedaiGambarKami