Monday, June 10, 2013

DINER 'KEDAI KOPI'

Salam isnin..monday blues arini biasa la mud isnin xmari sbb cuti smlm kan..kan.. n kan.. okey meh layan gmbr kami be3 last saturday nite wahha speking london kehkhe...diner kat kedai kopi area tasik shah alam.. dkat sgt je ngn umh.. hihihh sje bwk dorg mkn cni sbb nk mkn mushroom sup kehkhe...pahtu kami ambik angin sbb lame xklua lepas papa fly ke sbh aritu kami 3 branak duduk umh je..lau kelua pun dkat kdai je.. hhih so mlm tu kami klua dlm kul 8 cmtu nsib org xrami. hih slese la gak...


tadaaa cfa n mama..juz oder mineral water sje shre be3 kang byk2 oder xhbis..tau sgt.. lain la lau papa ade mesti hbis
gmbr latar blkng waterfall yg xbape nk nmpk hih sndri amik sudaaaa
my ensom afan..yg suke sgt buat muke pelik cmni bile amik gmbr.. nk snt kat papa gmbr pun die slumber je hih
tgh minum elok la mulut kuncup die
ni la die waterfall tu ahah waktu mlm ok la siang panas gedegannn
aku oder fish n chip ajee
hokey afan again  ngn muke pelik die bile bgmbr.. see mushroom sup sorg 1 xmo shre tamak.... selamt hbuis.. lau x mama tingglkn 

No comments:

TERIMA KASIH

tq pada mereke yg sudi bace belog FRSS ini.. maaf sekiranya ade ketelanjuran or segala artikel yg xberapa menarik..apepun ini adalah tulisan hati saye.. jadi tiada kene mngena dgn mana2 pihak..harap maklum..pada yg meluat or boring bolih lah klik butang (x) di ats..terima kasih yg sudi beri pendapat n mengcomment segala entry disini..thanks again*_*

New Year Giveaway Part 2 by KedaiGambarKami