Thursday, June 6, 2013

PRELOVED

HYE..mesti ramai yg ade koleksi preloved bju anak2 kn..yg masih elok n cntik lg.. agak2 korang buat ape ye ngn baju tu..buang ke sedekah ke jual ke ape ye.. terasa nk buat bundle preloved..tp tkut xde yg nk beli lak.. koleksi tu xbykla.. ade yg dah sedekah kn kat org ade yg smpn utk knangan now ade lg balnce yg masih elok"GOOD CONDITION" yg nk di jual kepada rakan2 yang berminat...rege pun la mhal pun..da kate preloved kn.. tp still good condition lg..xpe..slow2 dulu.. nti aku uplod gmbr..

No comments:

TERIMA KASIH

tq pada mereke yg sudi bace belog FRSS ini.. maaf sekiranya ade ketelanjuran or segala artikel yg xberapa menarik..apepun ini adalah tulisan hati saye.. jadi tiada kene mngena dgn mana2 pihak..harap maklum..pada yg meluat or boring bolih lah klik butang (x) di ats..terima kasih yg sudi beri pendapat n mengcomment segala entry disini..thanks again*_*

New Year Giveaway Part 2 by KedaiGambarKami