Tuesday, June 4, 2013

my bby boo dan bby bam

Mempersembahkan buah hati pengarang jantung suka duka lara hati ku.. ahah merapu dah aku.. ni la bby boo dan bby bam aku.. da besar dah anak2 mama...

Bby Bam-Nur Shifa Antasha-16/3/2009
Bby Boo-Muhammad Shafwan Adha-14/11/2010


 sedang layan katun..bngun je tdo ptg mndi siap2 mama goreng nuget xpun kentang mkn dpn tv layan la segala canel katun kat ASTRO(abaikn pemndangn blkng tu hahaha)
 lau hari bekerja acik akan bwk kakak n adik jjln2 ptg.. hurmppp mama kurangn suke bile jln2 ngn acik hbis die pow segala snek phtu minum air bergas.. mama ngtkn dah kat acik jgn ikut sgt...
Dikala mama sedih n sunyik, kakak n adik la yg hiburkn mama.. ahah xkire la buat mama mrh ke,happy ke ape2 lah..semua tu hiburkan hati mama..adakalanya aku tensi sbb xdgr kate aku tp sbb dorg ank aku jdnye terima la kan..asam garam kehidupan lau ank tu xdgr kate tu biasa lah bdk2 lg..lau sepahkn rumah n kemas byk kali pun tetap bersepah sbb itu time mereke bermain.."HAK BERMAIN HAK KAMI" hahah kan iklan dah tunjuk gitu.. jdnye main la...nti mama kemas gak...

No comments:

TERIMA KASIH

tq pada mereke yg sudi bace belog FRSS ini.. maaf sekiranya ade ketelanjuran or segala artikel yg xberapa menarik..apepun ini adalah tulisan hati saye.. jadi tiada kene mngena dgn mana2 pihak..harap maklum..pada yg meluat or boring bolih lah klik butang (x) di ats..terima kasih yg sudi beri pendapat n mengcomment segala entry disini..thanks again*_*

New Year Giveaway Part 2 by KedaiGambarKami