Wednesday, May 18, 2016

_Assalammualaikum rindu_

Allahuakhbar rindu sebenarnya..cume masa nk updte blog ni sgt la terhad..mampu lihat dari jauh je w/pun blog sndri..dulu tu kerajinan sgt la membuak sbb masa tu ade je yg free..lgpun time tu keadaan sekeliling terkawal n "NO HAL LAH !!!! '' sekarang ni.. xbleh da nk sama kn.ade je yg perhati  phtu ade yg xsenang dgn kite..8jam nk hadap pc ni..angkat fon.. ohhhmaii..so gtu la..

td check mailbox see dpt invte dri nuffnang about new produk yg nk dpromo..byk kli dpt invte tp xpnh dpt hdir pasai pa..pasai xkene dgn harinya.pastu kite bukan la blogger yg terkenal..kite suam2 kuku di alam maya gtu..rjin bw rumah org je..rumah sndri gini la naik labah2 ga..hahah xpe cube nk attnd juga ngk cmne..klu pergi itu lah kali pertama join as blogger nuffnang punye invite... ngeh2.. maaf sy bkn la cerdik bhsa..jdnye bhsa rpjak je la.. ok klu jd pergi i akan review itu hal ya.....

 utk yg terbaca blog ni.. ai ucapkan ribuan terima kaish.. atas kesudian lawatan anda. munkin tiada info yg mnrik tp ini la blog lianazali.....dlu suke story psal frss famili.. yeahh my little famili.. hihhhi da....

No comments:

TERIMA KASIH

tq pada mereke yg sudi bace belog FRSS ini.. maaf sekiranya ade ketelanjuran or segala artikel yg xberapa menarik..apepun ini adalah tulisan hati saye.. jadi tiada kene mngena dgn mana2 pihak..harap maklum..pada yg meluat or boring bolih lah klik butang (x) di ats..terima kasih yg sudi beri pendapat n mengcomment segala entry disini..thanks again*_*

New Year Giveaway Part 2 by KedaiGambarKami