Wednesday, May 18, 2016

Terima Kasih ALLAH !!!!



Alhamdulillah..syukur..bedebar hati ni bile dgr berita dari en shuben td..sblm magrib dpt call asalnye borak2 tanye mama da blk ke..anak sape amik kan..kan.. xlama tu die bgtau dpt panggilan dri .......bgtau pertukaran die telah dterima lulus.. ya allah 4 tahun 1/2 menanti..berdikari menempuh segala dugaan tahun kelima ni penantian berakhir..w/pun baru lagi..harap ianya memberikan sinar kebahgian utk aku dan ank2.ank2 lah yang paling happy paling teruja sebenarnya..sebb dorg selalu sgt tanya minggu ni papa blk ke mama..al maklum la kami ni PJJ so bile dpat dekat ni..hanya Allah shj yg tau hati ini..masa en shuben call pun dgr dri suara die pun rse happy sbb dekat dgn ngn kami...apepun penantian itu bukan lah suatu penyeksaan..ianya banyak memberi pengajaran dalam sesebuah kehidupan..banyak juga aku mengeluh dan mengadu bukan kerana tak suka tapi nilai sebuah kekeluargaan itu..memerlukan antara satu dengan lain..apepun kesabaran itu penting....
                                                                             
                                                                                                                            salam maghrib....



No comments:

TERIMA KASIH

tq pada mereke yg sudi bace belog FRSS ini.. maaf sekiranya ade ketelanjuran or segala artikel yg xberapa menarik..apepun ini adalah tulisan hati saye.. jadi tiada kene mngena dgn mana2 pihak..harap maklum..pada yg meluat or boring bolih lah klik butang (x) di ats..terima kasih yg sudi beri pendapat n mengcomment segala entry disini..thanks again*_*

New Year Giveaway Part 2 by KedaiGambarKami