Monday, May 23, 2016

Hati-Hati

Mcm2 ragam sy ngk.smpikn sy pun ter ragam gak..mule2 sy xbiasa dgn situasi ni bkn xbiasa sbrnye sy xsuke..sy xksh mne2 n sesapa sje sy bleh bkwn..lgpun ddlm kerjaya msing2 memerlukan antra 1 sma lain..last2 sy buat xksh..ade lebih ade kurng vs xde lebih xde kurang...cume sy memng xberkenan bile someone yg ptut sy kne hormat tp bertindak tidak PROFESIONAL...ape yg die buat ye sy paling x suke..sbb die sorang yg tidak PROFESIONAL..xksh la pd sblm sy ade dia seorg yg OK tp tidak sy..sbb ape yg dberitau indah kabar dri rupa..sy juga ade kekurngn.sepatutnyr sy blajar dan buat tp ilmu hilang..dsebbkn keadaan sy ketika itu tidak mengizinkn sy bertugas utk suatu ketika..kembalinya sy dtempat asal..sy rse seperti FRESHIE bru lapor diri tiada apa..mungkin sy lama xmenyentuh dasar meja sy..sy ingat ianya berhabuk tp tidak..ohh ade org bru hadir n membntu..sy ingtkn hujan hingga ke ptg rupanya panas dtengahri nya..kebaikan sebntar sy beri tp balasanye sy sakit sy terima...nsib ade seorg yg baik dn rajin membntu ketika itu..memudahkn kerja saya..sya ucapkan terima kasih dan ucapan maaf pdnya...hari2 die adelah diri die..itu cara die..adakala sy rse mrh n benci sbb dri sy dah xde ape2 utk tanggungjwb dctu..harian sy teruskan demi niat utama sy mohon tukar kecni bersbb n bukan suka2..3thun sy mohon akhirnye.dpt..sprti xdjangka..benar la kata 2org bos lama sy yg kini dah jd S/U pengarah dan sorg lg DO alhamdulillah en/tuan...mse tu sy xkata pun ape2 pdhal dorg da remind n usik saya "awak xmenyesal ke?..kt sana bsr tanggugjwb n cover 1 negeri..klu cni daerah kite2 aje" sengeh2 bos aku time tu.tp aku peduli ape..sbb fikir kn keluarga n hal2 peribadi lain......continue

No comments:

TERIMA KASIH

tq pada mereke yg sudi bace belog FRSS ini.. maaf sekiranya ade ketelanjuran or segala artikel yg xberapa menarik..apepun ini adalah tulisan hati saye.. jadi tiada kene mngena dgn mana2 pihak..harap maklum..pada yg meluat or boring bolih lah klik butang (x) di ats..terima kasih yg sudi beri pendapat n mengcomment segala entry disini..thanks again*_*

New Year Giveaway Part 2 by KedaiGambarKami