Wednesday, May 18, 2016

Selamat Petang....

Hokey blk lewat harini..siapkan semakan borang..siang2 td xnk buat..da petang baru nk buat..haaa nk ckp cmtu la kan.. maaf ye siang2 td buat..bz smbil semak kene pickup fone public call je..so nk semak x fokus tau.. org da ghalit buat keja tetibe fone bunyik tanya bla..bla.. so tergendala la nk semak tu..so petang2 bile org da blk opis pun aman ckit sbb xde nk gosip..xde nk minum ke ngunyah bagai.. da petang ni memng aku hadap sebundle dokumen la.. hbis ni ko tulis blog ni nti x siap lg....ohh ni skjup je rest.. sesi regangan.... ok la smbung jup.. dah td call mak bgtau harini blk lewat so mntak adk amik kan shifa blk skolah ptg ni.. ahhaaha si afan bleh lak ckp xbest la mama blk lewat.. blk la awal.. krik..krik...krik...

No comments:

TERIMA KASIH

tq pada mereke yg sudi bace belog FRSS ini.. maaf sekiranya ade ketelanjuran or segala artikel yg xberapa menarik..apepun ini adalah tulisan hati saye.. jadi tiada kene mngena dgn mana2 pihak..harap maklum..pada yg meluat or boring bolih lah klik butang (x) di ats..terima kasih yg sudi beri pendapat n mengcomment segala entry disini..thanks again*_*

New Year Giveaway Part 2 by KedaiGambarKami