Friday, May 20, 2016

Selamat Malam...

Selamat malam...tidur la sygku...siangkan tiba bercahaya...lalalala..khamis mlm jumaat ha nk fkir bukan2 la tu kan..eloppp mri kite membca yassin ke berzikir...insha allah kite berasa tenang...yeahhh ank2 da tdo lene..xdan nk call papa dorg..sok je la ye nak...
AhhhhAaa punye lama pki fone ni..ni bru dpt akses blog dgn fone.sblm ni gune iphne senang je apps die..ni.pki smsung alahai jnuh aku godek2 fone ntah kali ke brpa aku donlod app ni n delet hahah mlm ni try dgn gigih smpi bepeluh kahkahakh..(peluh celah mne pdhal beraircond) upenye ginigtu je..aduii bikin letih otak btul la...xpe2 sok jumaat penghulu segala hari...jumaat yg indah..semoga kita semoga peroleh keberkatan dlm kehidupan seharian kite..insha allah

No comments:

TERIMA KASIH

tq pada mereke yg sudi bace belog FRSS ini.. maaf sekiranya ade ketelanjuran or segala artikel yg xberapa menarik..apepun ini adalah tulisan hati saye.. jadi tiada kene mngena dgn mana2 pihak..harap maklum..pada yg meluat or boring bolih lah klik butang (x) di ats..terima kasih yg sudi beri pendapat n mengcomment segala entry disini..thanks again*_*

New Year Giveaway Part 2 by KedaiGambarKami