Wednesday, March 30, 2011

KENDURI KESYUKURAN

kelapa..ini encik somi yg tebuk...

yassin..keberkatan

ihklas dri kami sekeluarga

my ensom boy

megamin kn doa sempene majlis tersebut (aku bukn tiru tudung ct okey.. haha)

marhaban..ya marhaban....

ni speker dorng bawak...kuat tau

mama n my chinta shafwan adha

tu die dak ensom mama dlm buai.. ihi siap intai2 lg kan..


majlis berendoi..lene betul afwan mase ni.. mule2 tu dok sengeh2 je dlm buai.. after xtvti cukur jmbul terus berendoi.. hihih sampikan mama nk telene..

*
*
*
*
*
*
*
*

kejadian pada hari yg sama sambut bufday girl ni.. my doter nurshifa antasha yg ke-2tahun.. hihih da besha ank mama ni kan... semoge menjadi ank yg solehah n kakak yg baik kpd adik afwan okeys.. mama,papa,afwan,tok wan,nenek,tok sik n fmly sygkn cfa.. luv u my lurve..


and ni ade lah kek yg mama order dri kak jasmeen choc moist kek..ngan tema toys story(cfa xsuke barbie dol die suke ni je.. haishhh).... memng sdap.. bukak je kotak kek de bau bubble gam yeshh mama suke sgt.. n nek wan pun ckp kek ni sedap nti nek wan nk order gak.. hih boleh je nek wan...so pada u all yg dok area shah alam boleh la la try rase kek ni.. hihi klil cni lo nk ke blog dier...KLIK



p/s: terima kasih dari kami sekeluarga pada rakan2 yang hadir....

1 comment:

~aSHa~ said...

cantiknye kelapa tu dipotong gitu....kreatif

TERIMA KASIH

tq pada mereke yg sudi bace belog FRSS ini.. maaf sekiranya ade ketelanjuran or segala artikel yg xberapa menarik..apepun ini adalah tulisan hati saye.. jadi tiada kene mngena dgn mana2 pihak..harap maklum..pada yg meluat or boring bolih lah klik butang (x) di ats..terima kasih yg sudi beri pendapat n mengcomment segala entry disini..thanks again*_*

New Year Giveaway Part 2 by KedaiGambarKami