Monday, March 7, 2011

my kids

mud:kekenyangan mkn mcd filet o fish
jam:4.20pm

smbil2 nampal gmbr kt A4 utk permohonan bantuan ni smbil2 tu hapdate belog ni hah..hurmppp just nk story about my kid yg makin membesr n masih lg dibawah pengawasan mama n papa ni hah.. huhuh now cfa ank my bumbu donat alhmdllh sht n aktif mcm kanak2 lain..lg plak dah ade adik ni makin syg die kata dik walaupun adekalenye cfa slalu usik adik (nk berkasar tp patern bdk2) mama mesti say "haip..kakak.."so die pun akan " aip..ayang iye (syg die)" kat adik.. hikhik funny2...adekalenye buatkn mama mrh sbb noty bile main....hikik xpe mama n papa tetap sbr n syg cfa... hhhihih next week 16/mac ni cfa genap lah 2tahun.. hih xsbr mama nk but jmuan bday cfa nti...hhi n my scnd bby afwan chinta hati mama da pun meniarap pertghn buln 2 aritu.. syabas ank mamam yg coz cept pulak niarap skang mama ngk afwan nk merangkak ke dpn pulak hihih to afwan semoge membesr dgn sht n mnjdi ank yg soleh okey..xlupe gak tuk cfa selmt hari lahir yg bkal tibe xlme lg ni hah semoge mnjdi ank yg solehah n tunjukn teladn yg baik kata dik afwan okey... mama n papa syg banget same kamu berdua..

mama xleh hidp tnpe kalian semua..hadirnye 2chye mate ini membuatkn mama n papa bertmbh ksih dan sygnye terhdp satu sama lain....uwahh jd sedih la pulak story mory petg ni.. ape kes.....hkhikhik


cfa n mama sentiase bersame setiap mase (cume hari bkrja je kene tingglkn kt umh ibu)
*
*
*V*
*V*
*A*
*A*
*
*

afwan chinta hati mucuk mama sentiase mama syg n kish2 smpi naik rimas dibuatnye..(part paling mama x boleh bla bile afwan mnum shushu xleh pndg mama nti sengeh manjang je... hihih aummmm "ayang iye.."bak kate kakak cfa)







No comments:

TERIMA KASIH

tq pada mereke yg sudi bace belog FRSS ini.. maaf sekiranya ade ketelanjuran or segala artikel yg xberapa menarik..apepun ini adalah tulisan hati saye.. jadi tiada kene mngena dgn mana2 pihak..harap maklum..pada yg meluat or boring bolih lah klik butang (x) di ats..terima kasih yg sudi beri pendapat n mengcomment segala entry disini..thanks again*_*

New Year Giveaway Part 2 by KedaiGambarKami