Thursday, March 10, 2011

wat da hell!!!!!!!!!


ayok pepagi ni sampi opis lewat gile.. hurmppp da lam amik waktu anjal phtu lewat lak.. oikkk

wahai org pejbt..i bukn sngje nk dtg lewat k dont blame me lol..(If bace blog ini) i da kua mcm biase time g kje tau.. so hari ini hujan lebat tau!!!!!!!!!!!!! diiringi ngn jln sesak n ade plak xcdent.. ayok pepagi lg nape la korng wk kete laju2 haishh nyushkn pengguna jln raye yg lain la.. menci..menci aku.. stat bukint antrbnge ke gombak lak tu.. nak tercabut kaki haku ni hah menenkan pedel clucth(ergg betul ke eje) hihih la2 smpi kul 9 kt opis ko.... hurmpp


kepada pengguna jlnraye yg lain sile pndu dgn berkhemah yerk.. lu jgn lu bwk kete mewah bagai tu boleh pecut terbang mcm air asia ke? korng duk darat jln atas tar tau bukn lndasan main berdesup je....hihihihhhihihih BEWARE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No comments:

TERIMA KASIH

tq pada mereke yg sudi bace belog FRSS ini.. maaf sekiranya ade ketelanjuran or segala artikel yg xberapa menarik..apepun ini adalah tulisan hati saye.. jadi tiada kene mngena dgn mana2 pihak..harap maklum..pada yg meluat or boring bolih lah klik butang (x) di ats..terima kasih yg sudi beri pendapat n mengcomment segala entry disini..thanks again*_*

New Year Giveaway Part 2 by KedaiGambarKami