Monday, March 7, 2011

tengiling owh tengiling

mud: ngantuk sgt + lapar choclate
jam: 1.26pm

huhuhu bace dgn nada org nk tido okeys.. beberapa minggu yg lalu time itu hujan dan time itu mase utk i pulng kerumh dgn menaiki wira 'perkasa' di laluan jln jln.kucing ke loke yu melalui jln.kinabalu cengitu..bile time hujan al sedia maklum la ofcoz jln jem n slow seme dsbbkn bnjir kilat ketika itu..so tgh memndu smbil layan lagu aliff aziz n kemudian info traficc tetbe seekor tengiling lalu dan ketika itu rase teramat terkejut coz tenggiling dlm hgway pahtu dengan xbg signalnye men cilok dpn aku je.. pahtu pulak de hati nk memotong line...aduhsh!!!!!!!!!!!!!!! begok ke ape tengiling ni da la besauw tu mane leh nk motong cmgitu je.. ingt motor ke nk selit2 celah kete????habis tu bontot awak tu xkn nk biar tertinggal di celah kepit pintu kereta org.... miyahahahahah dlm hujan tengiling itu basah tp masih mahu mencilok tanpa segan sili mcm aku yg pkai kain kurung ni hah..... so nk tak nak terpakse la haku perlahan kn kerete sbb die nk motong sgt kn... seb bek xtergoleg dsblh sane tu.... hurmpp i think die nk ke pavillion kot sbb die naik susur atas tu ntah jln ape mokcik lupe da.......
*
*
*
*
**
*
**
*
**
*
*
*
ni la die tenggiling tu bak kate kump.sepah



















No comments:

TERIMA KASIH

tq pada mereke yg sudi bace belog FRSS ini.. maaf sekiranya ade ketelanjuran or segala artikel yg xberapa menarik..apepun ini adalah tulisan hati saye.. jadi tiada kene mngena dgn mana2 pihak..harap maklum..pada yg meluat or boring bolih lah klik butang (x) di ats..terima kasih yg sudi beri pendapat n mengcomment segala entry disini..thanks again*_*

New Year Giveaway Part 2 by KedaiGambarKami