Monday, August 16, 2010

ank RUSA nani!!!!!!!!!!

nk cari kayu..nk cari kayu.. kayu ape? kayu api.......

ank rusa nani..lalalll..llalal hurpp nyanyi lak mama ni.. uwahh arini ntah dengan tetbe je mama tersebut RUSA a.k.a DAGING RUSa... sedp x? hurmpp terasa baunyenye.. bile dibakar,kelembutanye bile dikunyah..rase manis rempah n ramuanya.. uwahh inikah dinamakan MENGIDAM!!!!!!!!!!!!!!! sblm ni xpnh aku mintp pelik2 bagai.. yg aku mintk semua ade n snang dpt n cari mane2 je.. kali ni RUSA... xke pelik tu? erghhh mungkin bg u Olls biase je.. tp bg diri aku yg sedng nk membesr ni agk pelik la ckit.. hauhuahauhauahuhu..
td col mak n kate nk makn rusa,,, uwahh mak terkejut sebentar mcm kene panahan kilat kat handset die. hikhikhik (ampun mak)..tul xtipu.. mak ckp mane nk cari.. klu nk kat PKNS ade kot.. xpun mlm kang beli sate rusa je..mkn.. uwahhhhh xkisah la... jnji RUSA.............col encik hubby die kate tu kat stik house kn ade stick rusa.. uwahhh sedpnye.. hurmppp xkesah lah.. klu ini dinamakan ngidam tahap TOP STAR dlm aku pregnant ke-2 ni.. aku nk gak RUSAAAAAAAAAAAA..oh RUSAAAAAAAAAA mane ko.....

sate rusa
rusa bakar
rusa panggang
nasi rusa
pizza rusa
stick rusa....evrthng is RUSA>>>lol...

p/s" tgh dok type N3 ni bby dok gerak xtif...mungkin betul RUSA yg dmahukan...DAGING RUSA OKEy....bby cyg mama akn usaha yg kite bedua akn dpt mkan dging rusa yg halal n dimask ye syg.... sbr okeyyy


mase pregant cfa dulu xpenah pun mntk pelik2 cmni....

3 comments:

Ease Basri said...

Ruse...hurm.... macam sedap je bunyi nyer... selamat mencari dan melayan mengidam ... makan tau....nanti baby terliur...cian...huhuhu

mama c'fa said...

kak bunyi nye sedp ke? hihih mengs edp pun dging rusa ni

ikiqzana said...

mmg sedap daging rusa klu di salai pastu masak lemak cili api.. perhh superb.

xpe c'fa.. mesti hubby gigih mencari daging rusa tu.. selamat menjamu selera tuk baby.. :)

TERIMA KASIH

tq pada mereke yg sudi bace belog FRSS ini.. maaf sekiranya ade ketelanjuran or segala artikel yg xberapa menarik..apepun ini adalah tulisan hati saye.. jadi tiada kene mngena dgn mana2 pihak..harap maklum..pada yg meluat or boring bolih lah klik butang (x) di ats..terima kasih yg sudi beri pendapat n mengcomment segala entry disini..thanks again*_*

New Year Giveaway Part 2 by KedaiGambarKami