Monday, August 30, 2010

++SAMPUL DUIT RAYA++

now mud tengah mendatang ni nk post mcm2 story..kebetulan trndfer gmbr td.. tQ iera bg pinjam cable kamu.. hihihihihih now psal sampul duit raye.. eeeeee duit raye lom isi lg tau.. nk kne salam cium tngn saye bawu leh dapt hikhik.. okey hari tu saye ade terbace belog DELICIOUS CUPPIES hikhikk suke ngk belog die sbb kek die best2 n sedp2 walapun xberkesempatn nk order sbb bru pasan belog tu mase bln pose.. so pe lag add la kn.. tup2 ade promosi smpul duit raye percuma.. maaf lah saye lupe nk war2kn kat kwn..sbb xtepikir. hihih so hari jumaat yg lepas encik posmen hntar kat umh saye.. shantek n shomel sampul die... tQ sgt....lepas ni saye akan order kek devil die yg mabeles. gtuuu meh lihat....



pada hari yg sama gak encik posmen smpikan anmum club punye risalah sama mamil mama gold club.. saye join 2 club sekali ko... mse pregnt cfa mnum susu mamil mama..now pregnat scnd ni try anmum pulak.. okey la rase die..xrugi join club dorng mcm2 benefit kite dapt... shuke2 tQ...


4 comments:

'NuReeN' said...

ooo diam2 yerr...
cute jgk sampul ghaya tuu...
dah beli minggu lepas gambaq not rm100 & rm50..hehhehee..

mama c'fa said...

al nureen sory la... hihih betul2 telupe.. klu nk smpul ni mai la dtg raye umh hihih

'NuReeN' said...

hehhehe.. InsyaALLAH...

ikiqzana said...

mmg cantik la cfa sampul raya tu.. sweet jer negok.

TERIMA KASIH

tq pada mereke yg sudi bace belog FRSS ini.. maaf sekiranya ade ketelanjuran or segala artikel yg xberapa menarik..apepun ini adalah tulisan hati saye.. jadi tiada kene mngena dgn mana2 pihak..harap maklum..pada yg meluat or boring bolih lah klik butang (x) di ats..terima kasih yg sudi beri pendapat n mengcomment segala entry disini..thanks again*_*

New Year Giveaway Part 2 by KedaiGambarKami