Monday, August 23, 2010

salam senin..yg ceria...cuace arini nmpk cm mendung je.. tp cepat lak nmpk siangnye.. hihihih so terase lmbt lak smpi opis...seb bek sempat kul 7.41 td smpi...smpi2 terus je nek opis. hihihihih agak keboringan ckit la..hikhik mnggu ni gaji lorh. ngeh22 time to soping la.. hihih kami sefamili x soping pe lg ni..hihih

buget raye thn ni sederhana je insyllh.. sbb nye wa xleh nk pkai bju kurung bagai2 n tempah sane sni...sebb n pregy kn. so kne cri bju yg sesuai n shantek la pagi raye nti. hihih prfer tuk smbut scnd bby ni hah.. hih tuk cfa harus lagi wajib.. sbbnye en.hubby da 'sound' aritu..tuk cfa seme kene beli.. hih sbb thn ni 1st raye die kat kedh thn leps cfa lahir je raye kg mama. hihihi ngeh2.. xpe2 tuk cfa seme mama n papa blikn.. n for my scnd bby pun akan dpt gak..tp beli ckit2 dulu...hihihih.. untuk papa plak biase je.. baju mlyu thun lpas msih bru n elok lg.. sbb nye jrng pkai klu pkai pun bju mlyu yg lain. kan2..juz bli tuk jln2 udah la.. tuk my home tiada yg baru.. lngsir msih gune yg same.. bsuh n psang baru..sbb msih elok n baru lg. hihihi cume kuih raye je harus di isi.. itu pun dah order pun tinggl tungu pesnan je. hih duit raye thun lepas msih byk lg dlm nvelop.. so topup saje la lau cukup. hikhik....

6 comments:

ikiqzana said...

sama la gan akk langsir tahun lepas ada lg, baju suami gan iqbal pon pki thn lepas punyer jugak.. cumer baju akk gan sara jer baru.. hi3x

ala kadar jer persiapan raya ni.. x moh membazirkn c'fa.

LYaFRINA said...

huhuhu..
lya pon byk prepae utk asya..
bju lya pon dh tempah lama.. kalo siap..siapla..kalo x.. kempunanla...

mama c'fa said...

tu la kak thun ni ala kadar je.. gaji dpt pun nk hbis pose nihah.. bonus xde uwahh

mumyShaneQeisha said...

berbelanjalah dgn berhemah mama c'fa.selamat menjalani ibadah puasa ya

'NuReeN' said...

sama la.. kami sefamily pon belom beli apa2 lagi.. td g tempah kek utk my lil sweetheart 2 years on this friday.. heheheh sempat jgk sambar 1 selendang utk dia pakai di pagi raya.. heheheh baju belom beli selendang dh beli... ;) over xcited jerr gayanya...

ingat x n3 nureen about McD.. ni ada info terbaru dr memb.
http://nureenasir.blogspot.com/2010/08/isu-mc-donald.html

terjah la utk kepastian k
a;)

mama c'fa said...

nureen. hikhik kite pun bru je g soping mngu cuti bru ni. hih aduyai wamai org seyhh

TERIMA KASIH

tq pada mereke yg sudi bace belog FRSS ini.. maaf sekiranya ade ketelanjuran or segala artikel yg xberapa menarik..apepun ini adalah tulisan hati saye.. jadi tiada kene mngena dgn mana2 pihak..harap maklum..pada yg meluat or boring bolih lah klik butang (x) di ats..terima kasih yg sudi beri pendapat n mengcomment segala entry disini..thanks again*_*

New Year Giveaway Part 2 by KedaiGambarKami