Friday, August 6, 2010

peRotku

okey..now dah 24 minggu.. pewot aku rase nk meletop je rase..pas time mkn je mesti jd tegang n duduk pun kene sandar ke blkng.. harua ade suport pilow ni...laow x melentik je bdn ni. hihih ala kak ziana lak,,huahuahauha xde mknenye okeys...aku bru je mas mkn ciken mcdlxe..hurmppp kenyang gabanz smpi pewot xcukup space je rase ni.. tegang n tegang je pewot ni.. bby lak dok gerak2 lg la terase nk kencing.. hihihihihih gaye mcm nk bslin je.. owhh tidk okeyssss

No comments:

TERIMA KASIH

tq pada mereke yg sudi bace belog FRSS ini.. maaf sekiranya ade ketelanjuran or segala artikel yg xberapa menarik..apepun ini adalah tulisan hati saye.. jadi tiada kene mngena dgn mana2 pihak..harap maklum..pada yg meluat or boring bolih lah klik butang (x) di ats..terima kasih yg sudi beri pendapat n mengcomment segala entry disini..thanks again*_*

New Year Giveaway Part 2 by KedaiGambarKami