Friday, August 20, 2010

pokok ke sayur?

meh nk citer psal mnggu yg bru lepas ni hari wknd erk....cite da lapuk la mkcik oi. hihih tp xkesh la kn.. xmo bace xngape teman dok kesh pun.. uwahahaahhaa...

mngu lepas pegi tesco shoping barang2 dapur...posekn so byk la yg xde sbbnye sblm pose aritu xbli sgt juz bli bawang n kering2 je.. so mngu lepas g pulun lah pe yg dah hmpir kering n kontang.. hih mcm2 lah beli ade bash n kering gtu....

en.husben bli sayur sawi... tp sawi besr la dah upe mcm pokok gtu.. lau boleh letak dlm balang a.k.a pasu bunga buh air kompom leh besr lg hihih

besar x? dlm gmbr nmpk biase..tp kat lua besr wo... batang die dah la keras so en.husben potong kasi kontot..batang kami xmkn la. hihih (mak tau kopom bising)
p/s: abaikn gmbr bontot kuali saye itu hihih

meh layan dak kecik ni yg beriya2 nk tolong tolak troliy...(die mgmuk xmo dok dlm)..

bru lepas byr....


zoom dekat ckit


da nk smpi pintu EXIT...gigih gak jln...


die bgtau papa...:eeee niiii' - penat la nk susu hihi( smpi kerete terus die "mama shushu...shu..shu" hihih sian ank mama hikhik

5 comments:

'NuReeN' said...

sama la anak nureen pon suka sgt nk tolak trolly.. risau takut kaki terkena roda..

batang sawi la sedap.. anak nureen suka sangat ratah sayur hijau, batang N daun dia sapu..

mama c'fa said...

hihihihhi mak pun ckp btang sawi lah yg sedp n manis.. tp xbest la pahit je... hihihih jnji sayur nye dmkn...best nye ank nureen mkn syur.. cfa ni carrot dia mkn la yg hijau2 die kuakn kdang2

ikiqzana said...

ye la besar la sayur tu.. tu la arini baru nk g beli brg dapur.. sume dah abis..

selamat berbuka c'fa.

mumyShaneQeisha said...

mmg panjang betul la batang sawi tu.comel jer cfa tolak trolly tu

Ease Basri said...

bagus nyer...da ade assistant tolak trolley... next time...cfa pun ada trolley barang sendiri untuk shopping....hehehe

TERIMA KASIH

tq pada mereke yg sudi bace belog FRSS ini.. maaf sekiranya ade ketelanjuran or segala artikel yg xberapa menarik..apepun ini adalah tulisan hati saye.. jadi tiada kene mngena dgn mana2 pihak..harap maklum..pada yg meluat or boring bolih lah klik butang (x) di ats..terima kasih yg sudi beri pendapat n mengcomment segala entry disini..thanks again*_*

New Year Giveaway Part 2 by KedaiGambarKami