Wednesday, April 6, 2011

+++

mlm td aku xde mud sgt..start blk kje smpi umh aku nye len mcm2....rase sakit jiwa ade,sakit badan ade,tension ade,nk marah ade,hapy ade,sedih pun ade.... so blk tu kemas umh jd rajin sat sbb ngk umh selerak ngn mainan cfa..padahal selerak die tu biase dlm 1tempat ntah mcmne smlm aku rase beselerak sgt...(aku xsalahkn MIL okey)so ape lg smlm bebel kt cfa dgn nada manje...so die ckp la ape2 then aku buat dono jer....pahtu aku mnd n buat keje dapor tetibe jd rajin nk buat aiskrim sendiri (HOMEMADE AIsKRIM) yuhuhu..pdahal xplan pun.. gugel respi sat pahtu ngk bahan2 ade n senang ape lg membelender la aku kt dapor sorng..tanpa hiraukn org lain.. so buat2 n msuk peti ais..ptg ni balik nk ngk hasilnye n ngap larh.. nti akunuplod ye gmbr esklim aku buat tu...........hihihihihi

churpsssss upenye aku PERIOD la!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!aduh mlm td tdo rase seram sjuk bdan...patut la muke berminyak..minyk nye aku buat esklim goreng mlm kang. ahahahaahh mengong dushhh!!!!!!!!!!!!!! kasi hantam pala lu...

2 comments:

ardinihumaira said...

hehe period memang cemtu kan

iana razali said...

ARDINI: TULA PSAL.. ORG POMPUAN NI KN

TERIMA KASIH

tq pada mereke yg sudi bace belog FRSS ini.. maaf sekiranya ade ketelanjuran or segala artikel yg xberapa menarik..apepun ini adalah tulisan hati saye.. jadi tiada kene mngena dgn mana2 pihak..harap maklum..pada yg meluat or boring bolih lah klik butang (x) di ats..terima kasih yg sudi beri pendapat n mengcomment segala entry disini..thanks again*_*

New Year Giveaway Part 2 by KedaiGambarKami