Friday, April 15, 2011

menantu n mertua

smlm kan kemas umh kn.... adegan mak mertua aku.. n aku..

MIL: HAMBOI !!!!!!!!!!!!! wanginye ghumah cfa ni (cfa tu ank aku la..umah aku tau)

AKU: na psang aroma tu..bau rose..wangi kan.
.
MIL: WANGI!!!!!!!!!!!!!!!!! ha kemas umah bersih pahtu bowh wangi2 elok tu...slalu mlm jumaat org buat kan...

AKU: ERGHHH!!!!!!!!!!! ala na kemas je sok jumaat xde la pnat nk kemas semua..arini kemas sok leh mop lak....tp na xkire pun mak mlm jumaat ke mlm bile na kemas je mesti idupkn die....

MIL: tu lar.. mak pun suke lagu mcm air mawaq (mil aku org utara so loghta utara okey)

AKU: ha'ah bau mawar ckit ade bau rose pun ade ( bukn same ke mawar n rose ) hihihih

MIL: lani org mudo2 suko no bau hat mcm ni.. wangi semacam je ghumah kan...

AKU: HIHHI...ha'ah mak.. lau xsembur febreez je tp xbape sgt la tu sembur kat langsir n cadar2 n bantal jerk....

MIL: HO..HA..HAA(yg ni bukan die gelak tp tanda meng iyakan) hihi

p/s: smlm memng mlm jumaat pagi ni ari jumaat tp xtiade mkne aper2 okeys.. korang suke yerk bile bab2 mlm jumaat ni kan.... huhuhuhuhuhuh pist..pisssstttt jumaat yg indah ini harus ceria...encik somi nk pulang esok nk mask spesel....mlm ni rase nk baked smting yg sedp2 gtu...

untuk ank2 ku yg techinta n dsayangi mama nk kishhhh mmuaaahhhhh kat korng yerk sbb jd ank yg baik n degaq kata no...

2 comments:

MAPPIAU said...

hehehe same la kite, tak sabar nak tunggu jumaat!! hiks :)

Pepel BoNda AmaNi said...

huhuhuhu xsempat pun nak merasa kasih sayang MIL....

*semalam malam jumaat yang indah...wink2*

TERIMA KASIH

tq pada mereke yg sudi bace belog FRSS ini.. maaf sekiranya ade ketelanjuran or segala artikel yg xberapa menarik..apepun ini adalah tulisan hati saye.. jadi tiada kene mngena dgn mana2 pihak..harap maklum..pada yg meluat or boring bolih lah klik butang (x) di ats..terima kasih yg sudi beri pendapat n mengcomment segala entry disini..thanks again*_*

New Year Giveaway Part 2 by KedaiGambarKami