Thursday, April 7, 2011

+++

MUD:GUMBIRA SBB ESOK HARI JUMAAT (DUSHHHH!!!!!!!!!!TEBIAT)
TIME:2.24PM
LOC:STANDED LA..KAT MNE LG HIHHI

SEDANG MKN BISKUT MUNCHYS NI.. UOLLS NK X? HHIH XMO SILE JELIR LIDAH OKEYS.. HIHIHIH ARINI BIASE2 JE... YEPP MOKCIK NK SHARE GUMBIRA ckit...ckit jerk.. hihh upsss tp sblm tu nk imbas entry lame dulu yg penah aku buat pasal "HUGGIES" <<< sila klik...pasal reedem point tu ...yup kali ini aku dpt lg itu barang tp yg peliknye bile mase aku reedem lak?n lau msuk contest skli pun xkn bg adiah yg same kn...so ape pun aku nk wish tikiu again pada 'kimberly clerk'..kerana beri keselesaan pada ankku. hhih but..but.. my kids juge ade gunakan mamypoko...'MAMYPOKO' ni keluaran 'unicharm'..mammypoko pun best n lebih serapan pahtu kering..'tido lena beri senyuman' hihih lau xclap tu die pun tagline...hih tp mamypoko ni de juga aku join contest die cume buat mase ni nsib belum menyebelahi aku lg.. apepun aku suke..shuke..n shuke sgt....skng ni dalm umah ade umh kecik. hihih ade 2 set la jd nye yerk...so bile dpasang besr smpi makan ruang gak la... ...to u all yg gune huggies ape kate join contest yg sekarang ni 'HUGGIES SUPERSTAR SEARCH' kot2 korng plak yg menang....gudluck...
*
*
*
*
*
*
*

bunkusan prcel nya...

see dlm kertas coklat tu..mse 1st punye die wrap kali ni no wrap k

tada.......sama kn dengn yg i critekn dulu tu KLIK.. hih smbung leh jd besr tau


see my ank dara susu dulu nk amik gmbr pahtu leh lak die baring.. kan ada 2..1 untuk cfa n 1 lg untuk afwan..suke x?suke x?..mama n papa leh join... u olss ade ank2 meh dtg umh aku kite main same nk x. hihih suke n suke kn.....



THANKS HUGGIES..................
KERANA MU ANAK2 KU LEBIH CERIA.. HAHAHAHH MEMBODEK NMPK(MCM NK MSUK CONTEST JE AKU NI.. OVER TUL)




3 comments:

MAPPIAU said...

wah banyaknye dapat hadiah dari redeem point, sy tak penah pun dapat (eh dah tak redeem point memang la kan?) hahahaha

hahaha best best :))

win@momyShaneQeisha said...

bestnya, cantik tu red & pink colour.mykids dah tak pakai pampers lagi..dulu anak 1st saya pun pakai huggies juga.

iana razali said...

mappiau: yeshhh byk lau bukak da serupa umh sebijik. hihihi mkn ruang dah...tp bgus gak xredeem xpkai pampers jimat duit dah...

mummy win:tikiu2 al beg die je kaler pnk n red dlm pelangi dah. hihhihi mungkin zamn tu belum ade redeem kot

TERIMA KASIH

tq pada mereke yg sudi bace belog FRSS ini.. maaf sekiranya ade ketelanjuran or segala artikel yg xberapa menarik..apepun ini adalah tulisan hati saye.. jadi tiada kene mngena dgn mana2 pihak..harap maklum..pada yg meluat or boring bolih lah klik butang (x) di ats..terima kasih yg sudi beri pendapat n mengcomment segala entry disini..thanks again*_*

New Year Giveaway Part 2 by KedaiGambarKami