Tuesday, April 26, 2011

PULANG SUDAH

alhamdllh slmat tibe ke rumahku syurga ku mahligai kite.. hahahah pesal ini ko melalut huarghh ngntuk plus nk bersin2 gaya2 ayu....... haaah ape kes nih... yepp aku bru je blk dri kursusu personaliti unggul 2011...chup...... unggul ke ko? ahaks... wat ever okeys... ni nk habaq ckit smlm arijadi encik somi tp agak kesedihan byk sbb xdpt nk sambut bersama...huarghh kasi nagis ckit.. uhuk.. uhuk.. sobB~~sob~~sentap ckit...bukn xmo celebrte same tp dsebabkn kekangan kerja aku kursus kat pahng n encik somi lak kat ulu tiram.. mcm ne tu... tp x ngape diz week aku nk buat seprise.. nk pngil eric leong.. bole ke tidak... bole ke tidak!!!!!!!!!!! hih ngt nk buat seprise perabot ke ko ni mokcik.. hahhaahahha dushh..dush.... no..noo.. nk buat seprize tp xpsti lg..plan jln da mcm ni cume xtercetus lg.. pepun tunggu diz ujung week lol.. shuke ke tidak.. shuke ke tidak.. hihih shuke2.. aku yg shuke la......pepun nk wishh gak bufday encik somi ku..


"selamat hari lahir sayang...semoge dikurniakan kesihatan,kejayaan,serta umo yg panjang n dipermudahkan segala urusan...mama harap papa sentisa bahgia dsamping mama n anak2 terchinta lg tersayang....mama bertuah sgt dapt suami seperti sayang......luv u forever n ever.....selamat hari lahir.......dri mama,cfa n afwan... mmuah "
ini lagu mama tujukn untuk sayang...


SELAMAT ULANGTAHUN SAYANG


❤❤❤

Yang tulus ikhlas
Ingin sekali sekala dirinya dibalas
Walau hanya dengan dakapan di angin lalu

Yang selalu memberi
Ingin sekali sekala jadi penerima
Cukup dengan salam dan manis doa

Aku ingin kau merasakan hebatnya cinta
Dan leburkan saja serpihan calar derita

Selamat ulang tahun sayang
Kini kau bersayap, pergilah terbang
Rentaslah langit cita cita mu
Harap nanti kita 'kan bertemu

Selamat ulang tahun sayang
Janganlah engkau tak terbang pulang
Ku nanti penuh kerinduan
Selamat tinggal, selamat jalan

Aku hanya inginkan engkau setia
Kerana setia yang mencipta bahagiamu

No comments:

TERIMA KASIH

tq pada mereke yg sudi bace belog FRSS ini.. maaf sekiranya ade ketelanjuran or segala artikel yg xberapa menarik..apepun ini adalah tulisan hati saye.. jadi tiada kene mngena dgn mana2 pihak..harap maklum..pada yg meluat or boring bolih lah klik butang (x) di ats..terima kasih yg sudi beri pendapat n mengcomment segala entry disini..thanks again*_*

New Year Giveaway Part 2 by KedaiGambarKami