Thursday, April 28, 2011

selsema vs soluble

mud: ngantok+selsema+sakit mata a.k.a ketumbit
time :8.54am
loc: dpn meje aku mcm biase

alhdllh kamis juga hari ini..erghh why hepy lol???? hikhik segan lak mokcik nk habaq...lagu ni la no....pokcik a.k.a somi mokcik nk balik esok... hahahhaah suke la tu suke la tu.. tp lewat la...mlm or tgh mlm kang bawu sampai...xkesah la kn...jnji pokcik blk yerk...mokcik n anak2 windu dah ni 1week xjumpe kn.... hahahah what??????????? mak ke ank yg rindu ni?????????????? der lu ni jgn la pikir merepek2...wa n anak2 rindu la beb..rindu nk gurau senda pahtu rindu nk mkn same tdo samer.... chup..chup... hahah ini lg satu hal lu jgn nk pikir negatip lak yerk.... kami sekeluarga tido sebilik yerk... mama,afwan,cfa n papa ini adalh susunan heraraki aku yerk.. jd jgn kate leh je nk menjalar.. hahahahah owhh nonoononononononononon.....bunag semua andainan anda itu yerk... shuttttt shyhhhhhh.... hahhaha

pagi ni aku tgh selsemem ni plus ngn mate kanan aku ni sakit mcm bengkak mcm kenne ketumbit pun ader..nyut2 plus gatal2 lak. tuh.. aduhh duh......mcm lagu dangdut lak kan..kan......bile da sesemem ni kompom jd ngntuk pahtu mule lak gatal muke idung bagai..so nk cepat nye pasal aku mkn soluble lorh... erghh bukn mkn yerkk tp minum tau.. msuk 1 tablt dlm botoi ayaq.... bukn mcm dlm filem "...dlm botol yerk" hahahhaha okay dokey.. pahtu bile da msuk dlm air nti nmpk la membuak2 buah tu kua.. time ni aku suke minum sbb xteras a sgt.. tp bile buih hilng air tu rse mcm eno plak.... yg untuk sakit pewot tu... hihihi

No comments:

TERIMA KASIH

tq pada mereke yg sudi bace belog FRSS ini.. maaf sekiranya ade ketelanjuran or segala artikel yg xberapa menarik..apepun ini adalah tulisan hati saye.. jadi tiada kene mngena dgn mana2 pihak..harap maklum..pada yg meluat or boring bolih lah klik butang (x) di ats..terima kasih yg sudi beri pendapat n mengcomment segala entry disini..thanks again*_*

New Year Giveaway Part 2 by KedaiGambarKami